DOLAR

38,1349$% 0.13

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,6017% 1.32

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.038,85%2,13

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.618,00%1,72

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

26.409,00%1,80

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3193204฿%-2.28843

Created with Highcharts 8.2.2
a

Zonguldak'ta maden ocağında göçük! Acı haber geldi

Zonguldak’ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu’na bağlı Gelik Müessesesi'ndeki maden ocağında göçük meydana geldi. Göçükte mahsur kalan 2 işçiye de ulaşıldı.

Kilimli ilçesindeki TTK ait bir maden ocağında saat 12.15 sıralarında göçük oldu. Üzerine taş kömürü ve toprak yığınları gelen işçiler Tevfik Soy ve Harun Kara göçük altında kaldı. Mesai arkadaşları, mahsur kalan işçileri kurtarmak için çalışma başlatırken, ihbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Zonguldak’ta TTK’ya bağlı Gelik Müessesesi’nde meydana gelen, yerin 260-360 metre altındaki Acılık Ayağı’ndaki göçükte mahsur kalan maden işçileri Harun Kara ve Tevfik Soy’a kurtarma ekipleri ulaştı. Hafif yaralı olan Harun Kara, ağır yaralı haldeki mesai arkadaşı Tevfik Soy’un kurtarma çalışmalarına yardım etti. 2 işçi daha sonra TTK Tahlisiye ekiplerinin çalışmasıyla yüzeye çıkarıldı. 

67281f89c7671 63257 1

İşçiler, sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası ambulanslarla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İşçilerden Tevfik Soy, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Soy’un evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Hafif yaralı olan Harun Kara’nın ise bekar olduğu belirtilirken, tedbir amaçlı hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Balayı için geldiği otelde hayatını kaybetti

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.