Sosyal medyada çektiği videolarla 1,5 milyona yakın takipçiye ulaşan Mesut Can Eray dekolteli kıyafet giyen kadının yanına giderek 'Utanmıyor musun. Böyle geziyorsun insanların abdestini kaçırıyorsun, bak benim şimdi abdestim kaçtı' dedi.

Avusturya'da YouTube videoları çeken Mesut Can Eray'ın bir videosunda kullandığı ifadeler ve üslubu tepki çekti.

Sosyal medyada çektiği videolarla 1,5 milyona yakın takipçiye ulaşan Mesut Can Eray, göğüs dekoltesi olan ve Türkçe bilmeyen bir kıyafet giyen kadının yanına giderek şu ifadeleri kullandı:

'Ya aile var burada utanmıyor musun? Böyle giyiyorsun insanların abdestini kaçırıyorsun. Ben mesela buraya abdestli geldim, abdestim kaçtı. Böyle giydiğin için. İnsan üstüne bir şey giyer. Harbiden çok terbiyesiz terbiyesiz şeyler yapıyorsunuz.'

Türkçe bilmeyen kadın ise Mesut Can Eray'ın ne söylendiğini anlamadığı için gülümseyerek yanıt verdi. Yurt dışında yaşayan Eray ise Twitter'dan yaptığı paylaşımda, 'Linç ediyorsunuz da çok da umrumda' ifadelerini paylaştı.

VİYANA POLİSİ DEVREDE

Paylaşılan videonun altına Viyana Polisi'nin resmi hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada, 'Bilgiler sorumlu polis karakoluna iletildi.' denildi.