Eski manken Tuğba Altıntop, İstanbul Şile'de köpek saldırısına uğradı. Yüzünden ağır yalanan Altıntop'un son hali sevenlerini üzdü. Altıntop'un yüzünde mimik ve kas kaybı olup olmayacağını zaman gösterecek.

Eski manken Tuğba Altıntop, İstanbul Şile'de korkunç bir saldırı yaşadı. Arkadaşlarıyla gezmeye gittiği Şile'de bir köpeğin saldırısına uğrayan Altıntop yüzünden ağır yaralandı. Altıntop'un yüzü tanınmaz hale gelirken, ortaya çıkan fotoğraflar yaşanan saldırının tüyler ürpertici şiddetini ortaya çıkardı. Altıntop yüzünün birçok bölümünden defalarca ısırılırken, yaraların derinliği dikkat çekti.

ESKİ HALİNE GELEBİLECEK Mİ

Saldırının nasıl gerçekleştiğine ilişkin net bir bilgi edinilemezken, kanlar içinde hastaneye kaldırılan Altıntop'a acil müdahalede bulunuldu, açık yaraları kapatılıp eski mankene onlarca dikiş atıldı. 1996'da Miss Turkey güzeli seçilen Altıntop, 2 çocuğunun babası olan şarkıcı Rafet El Roman ile bir dönem evli kalmıştı. Altıntop'un yüzünün eski haline gelip gelmeyeceğine ilişkin şu anda konuşmanın erken olduğunu belirten hastane kaynakları, öncelikle Altıntop'un yaralarının kapanmasını bekleyecek.Kas ve mimik kaybı olmaması için fizik tedavi ve bir dizi estetik tedavi görecek Altıntop'un hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

SİMGE TERTEMİZ: TÜYLERİM DİKEN DİKEN

Altıntop'un arkadaşlarından Simge Tertemiz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'İnanamıyorum büyük geçmiş olsun. Tüylerim diken diken… Aradım sesini duydum, çok şükür Tuğbişimin sağlık durumu iyi. Rabbim şifa versin. Seni seviyorum. En kısa sürede o güzel yüzünle, sağlıkla aramızda olman dileğiyle kardeşim. Gelmiş geçmiş olsun' dedi.