DOLAR

38,3238$% 0.01

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,6477% 0.48

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.050,55%0,04

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.743,00%0,01

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

26.890,00%0,01

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3576822฿%0.75333

Created with Highcharts 8.2.2
a
  • Dijital Gaste
  • Genel
  • TikTok’ta mide bulandıran rezalet! Yeni doğmuş bebeğini de alet etti

TikTok’ta mide bulandıran rezalet! Yeni doğmuş bebeğini de alet etti

TikTok’ta yeni doğum yapmış bir annenin bebeğiyle birlikte paylaştığı uygunsuz görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kadının hem kendisini hem de bebeğini teşhir ettiği görüntüler, kamuoyunda tepkiyle karşılanırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olayla ilgili hızlı bir şekilde devreye girdi.

Uygunsuz içeriklerde kadının, bebeğini emzirme anlarını bilinçli şekilde teşhir ettiği ve bu görüntüler üzerinden kazanç elde ettiği ortaya çıktı. Kullanıcıların şikayetleri üzerine görüntüler yayılmadan kaldırıldı ancak olay, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Bakanlık Harekete Geçti: Anne Gözaltında, Bebek Devlet Korumasında

Sivas İl Müdürlüğü ve Emniyet Güçleri Ortak Operasyon Yürüttü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, skandal görüntülerin ortaya çıkmasının hemen ardından gerekli adımları attı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, çocuğun korunması için adres tespiti çalışmalarının başlatıldığı, emniyet birimleriyle koordinasyon halinde müdahalede bulunulduğu belirtildi.

TIKKTOK

Anne Gözaltına Alındı, Bebek Güvende

Yapılan çalışmalar sonucunda söz konusu kadın gözaltına alınırken, bebeğin ise devlet korumasına alındığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve hukuki sürecin tüm detaylarıyla takip edileceği vurgulandı.

Bakanlık Resmi Açıklama Yaptı

Hukuki Süreç Yakından Takip Edilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bazı sosyal medya platformlarında bir kadının bebeğiyle birlikte mahrem görüntülerini teşhir ettiği tespit edilmiştir. Sivas İl Müdürlüğümüz, emniyet birimleriyle koordineli şekilde derhal harekete geçmiştir. Adres tespitinin ardından şahıs gözaltına alınmış, bebek ise devlet korumasına alınmıştır. İlgili kişi hakkında suç duyurusunda bulunulmuş olup, süreci titizlikle takip edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Van’da deprem oldu! AFAD son dakika açıkladı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.