DOLAR

37,9151$% -0.09

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

41,1086% 0.17

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

3.815,89%0,44

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.305,00%0,25

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

25.144,00%0,25

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3244887฿%2.67738

Created with Highcharts 8.2.2
a

Şiddetli kar yağışları nedeniyle o şehirlerde okullar tatil oldu!

Türkiye genelinde etkili olan soğuk hava dalgası nedeniyle Çanakkale, Sinop, Samsun ve Ordu'da bazı ilçelerde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Türkiye genelinde etkisini gösteren soğuk hava dalgası, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bazı illerde eğitim-öğretime ara verildi.

Olumsuz hava koşulları sebebiyle özellikle taşımalı eğitim gören öğrenciler için tatil kararı alındı.

Çanakkale’nin Çan ve Yenice ilçelerinde, yoğun buzlanma ve olumsuz hava şartları göz önünde bulundurularak yalnızca taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için 1 gün süreyle eğitime ara verildi.

Ancak örgün eğitim ve yükseköğretim kurumlarında dersler normal seyrinde devam edecek.

Sinop’un Dikmen ve Gerze ilçelerinde, etkisini artıran kar yağışı ve ulaşımda yaşanan zorluklar nedeniyle 10 Şubat Pazartesi günü taşımalı eğitim sistemine dâhil olan öğrenciler için okullar 1 gün tatil edildi.

Tatil kapsamındaki okullara dair detaylı listeye Millî Eğitim Bakanlığının resmî internet sitesinden ulaşılabiliyor.

Samsun’un Kavak, Alaçam ve Salıpazarı ilçelerinde, bazı taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kar yağışının ulaşımı olumsuz etkilemesi nedeniyle öğrencilerin izinli sayılacağı duyuruldu.

Ordu’nun Ünye, Kumru ve Akkuş ilçelerinde, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 10 Şubat Pazartesi günü bazı okullarda eğitim durduruldu.

Ordu Valiliği’nin yaptığı duyuruya göre, Akkuş ilçesindeki Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu ve Yeşilgüneycik İlkokulu dışındaki tüm okullarda eğitime ara verildi.

Meteoroloji günlük tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre; Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu (Eskişehir hariç), Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı, Afyonkarahisar, Diyarbakır ve Mardin çevreleri, Çanakkale’nin, Tekirdağ’ın ve Kırklareli’nin doğu kesimleri ile Antalya’nın batı ve doğu kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Akdeniz kıyıları ile Diyarbakır, Şanlıurfa ve Mardin çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun yüksek ve dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmakta.

İl il hava durumu

MARMARA

Çok bulutlu, bölgenin doğu kesimleri ile Çanakkale’nin, Tekirdağ’ın ve Kırklareli’nin doğu kesimlerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu, yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, bölgenin batısında kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

ÇANAKKALE °C, 7°C
Çok bulutlu, doğu kesimleri aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı

EDİRNE °C, 7°C
Çok bulutlu

İSTANBUL °C, 7°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı

SAKARYA °C, 7°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, kıyı kesimlerde kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 2°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı

DENİZLİ °C, 8°C
Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu

MUĞLA °C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile Antalya’nın batı ve doğu kıyılarının yağmurlu, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu

ANTALYA °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, batı ve doğu kıyıları aralıklı yağmurlu

HATAY °C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu

MERSİN °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin (Eskişehir dışında) kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

ANKARA °C, 4°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif kar yağışlı

ESKİŞEHİR °C, 2°C
Parçalı ve çok bulutlu

KONYA °C, 3°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı

SİVAS °C, -1°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU °C, 1°C
Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

DÜZCE °C, 4°C
Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KASTAMONU °C, 3°C
Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ZONGULDAK °C, 5°C
Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ORTA VE DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

AMASYA °C, 5°C
Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

ARTVİN °C, 7°C
Çok bulutlu, öğle saatlerinde kıyı kesimleri yağmurlu

SAMSUN °C, 7°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

TRABZON °C, 8°C
Çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde hafif yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Malatya Elazığ ve Tunceli çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor. Bölgenin doğusunun dik ve eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.

ERZURUM °C, -5°C
Parçalı ve çok bulutlu

KARS °C, -3°C
Parçalı ve çok bulutlu

MALATYA °C, 4°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışlı

VAN °C, 1°C
Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı ile Diyarbakır ve Mardin çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR °C, 9°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu

GAZİANTEP °C, 7°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmurlu

MARDİN °C, 5°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu

ŞANLIURFA °C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmurlu, yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meteoroloji raporu: Kuvvetli rüzgâr ve kar uyarısı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.