Sevda Demirel, arkadaşının köpeğinin saldırısına uğrayan ve yüzüne 50'den fazla dikiş atılan şarkıcı Tuğba Altıntop hakkında ilginç bir iddia attı ortaya.

HİÇBİR KÖPEK YÜZE SALDIRMAZ!

'Hiçbir köpek yüze saldırmaz. Köpekleri kızdırmaz, onlara bağırmazsanız size saldırmaları imkansızdır. Bunu tüm hayvanseverler bilir. Bence o hanımefendi ya hemcinsinden ya da yakın arkadaşından şiddet görmüş, bunu da hayvanların üzerine atıyor.'

Tuğba Altıntop: Köpeğin suçu yok hata bende

RAFET El Roman'ın eski eşi manken Tuğba Altıntop, tatil için gittiği İstanbul-Şile'de dehşeti yaşadı. Arkadaşının Akita cinsi köpeğinin saldırısına uğrayan Altıntop'un yüzüne 50'den fazla dikiş atıldı. Ünlü manken o anları şöyle anlattı: 'Arkadaşımın köpeği yerde yatıyordu. Yanına gittim, sevdim okşadım. Eğilip yüzünü öpmek istedim. Bir anda yüzüme saldırdı. Kimse müdahale edemeden bıraktı, kenara çekildi. Olay 10 saniye içinde olup bitti. Yüzümün sol tarafı parçalandı. Hemen hastaneye gittik. Doktorlar yapabileceklerini yaptı ama 'İz kalma ihtimali var' dediler. Daha sonra deri nakli ya da hücre nakli yapılabileceğini söylediler.