Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile nisan ayında sade bir törenle dünyaevine girmişlerdi. Geçtiğimiz günlerde Çağlar Ökten'in oğlunun sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan ünlü çift şimdi de boşanma iddiaları ile gündeme geldi.

59 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile dünya evine girmişti ve sürpriz evlilik günlerce magazin gündemini meşgul etmişti.

Yaptırdığı estetiklerle de sık sık gündeme gelen Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'e de saç ektirmişti. Sosyal medyada sık sık paylaşım yapan çift gündeme başka bir olayla damga vurdu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada bir kullanıcıya verdiği yorumla olay olan Çağlar Ökten'in oğlu Artur Ökten günlerce konuşulmuştu. İddiaya göre ikili arasındaki soğuk rüzgarların da nedeni o yorumdu.

Artur Ökten kendisine gelen bir yoruma sinirlenerek, ' Benim sırtım gerçek annem sayesinde yere değmez. O benim arkamda, Seda Abla değil' şeklinde yanıt vermişti.

Sosyal medyada yer alan iddialara göre Seda Sayan, Çağlar Ökten'i arayarak, 'Silsin o yorumu' dedi ama Çağlar Ökten, 'O benim canım! Onun düşüncelerinin önüne geçemem' dedi ve evi terk etti.

İki gün boyunca birbirlerinden ayrı olan çiftin yakın dostları tarafından bir araya getirildiği ve aralarındaki tatsızlığın son bulduğu iddia edildi.