Yıllar önce İzmit'te ortaya çıkan ve kendini mehdi ilan eden Tuncer Çiftçi, bir grup yaşlı kadının doğum günü kutlaması videosula yeniden gündeme geldi. Tuncer Çiftçi kimdir diye merak konusu olurken, Tuncer Çiftçi'nin kendini keramet sahibi ilan ettiği ve RTÜK'ten de bu nedenle ceza aldığı ortaya çıktı.

Yıllar önce İzmit'te süt ve peynir işiyle uğraşan Tuncer Çiftçi, 2005 yılında kurduğu Gonca FM isimli radyoda ve bilet satışı yaparak Türkiye'nin çeşitli vilayetlerinde, daha sonra ise çeşitli küçük televizyon kanallarında yaptığı dua seanslarıyla dikkatleri çekmeye başladı.

TUNCER ÇİFTÇİ KİMDİR? 'BENİMLE UĞRAŞANI ALLAH CEZALANDIRIR'

Dua seansı düzenlediği kanallardan birine, 'Bende bir keramet var. Benimle uğraşanı Allah cezalandırır' dediği gerekçesiyle RTÜK tarafından para cezası verildi.

'BENDEN DUA ETMEMİ İSTİYORLAR'

Türkiye'deki pek çok önemli ismin dua etmesi için kendisine ulaştığını iddia eden Tuncer Çiftçi 'İsim veremem ama şaşıracağınız isimler benden dua etmemi istiyorlar. Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum?' dedi.

DOĞUM GÜNÜ PASTASIYLA ALLAH'IN NURU VİDEOSU

Hangi tarihte çekildiği bilinmeyen söz konusu videoda 6 kadının güllerle süslenmiş, üzerine güller serpilmiş bir masa çevrilmiş durduğu görülüyor. Üzerinde güllerle çevrilmiş bir doğum günü pastası olan masanın hemen arkasında ise 'Allah CC nuru Tuncer Çiftçi' yazıyor.

'İKİ CİHAN NURUSUN'

Söz konusu videoda kadınların Tuncer Çiftçinin doğum gününü ayrı ayrı kutlaması, Tuncer Çiftçi için 'canım efendim', 'iki cihan nurusun', 'Allah rızası için seni çok seviyoruz' ifadelerini kullanmaları dikkat çekti.