DOLAR

36,5826$% 0.08

EURO

39,8593% 0.58

GRAM ALTIN

3.424,92%0,89

ÇEYREK ALTIN

5.654,00%0,57

TAM ALTIN

22.542,00%0,57

BİTCOİN

2984334฿%-0.61166

a

Mustafa Sandal, Kılıçdaroğlu'nu takdir etti! 'Bayramlık ders'

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabından yaptığı açıklamayı takdir etti. Kılıçdaroğlu'nun kendisine 'Bu Fatiha'yı okumayı bilmiyor' diye bağıran kişi hakkında yaptığı açıklamaya karşılık olarak Sandal, 'Bu yaşımda Kılıçdaroğlu sayesinde bayramlık dersi de görmek nasip oldu' ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bayramın ilk günü Adıyaman’a gitti.

Belediye başkanları ve partililer ile mezarlığa giderek depremde hayatını kaybedenler için dua etti. Bu sırada kalabalığın içerisindeki bir kişi Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak bağırmaya başladı. Kimliği belirsiz kişi, imama Kılıçdaroğlu’nu göstererek, “Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?” diye bağırdı. Büyük tepkiye yol açan kişi, çevredekiler tarafından uzaklaştırıldı.

“BENİM HAKKIM HELAL”

Kılıçdaroğlu bu olay sonrası Twitter hesabından “Mezarlıkta acılı insan her şeyi söyleyebilir, yapabilir; acısına vermek gerekir. Bugün bunları konuşmayalım, kayıplarımızı hakkıyla analım. Lütfen o insanımızı da ifşa edecek şeyler yapılmasın, özellikle sosyal medyada sorumlu davranalım. Benim hakkım varsa ben helal ettim” yorumunu yaptı.

“BAYRAMLIK DERS”

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımını alıntılayan şarkıcı Mustafa Sandal ise “Bu yaşımda Sayın Kılıçdaroğlu sayesinde bayramlık dersi de görmek nasip oldu. Bir devlet adamına yakışan üslup olmuş” ifadelerini kullandı.

6728df68ea99b sandal

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Zuhal Topal hastaneye kaldırıldı!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.