Geçirdiği Kaçış Sendromu hastalığıyla uzun bir tedavi süreci atlatan Erbil, son olarak bir televizyon programına canlı yayına sevgilisi Melike Çamlıoğlu ile birlikte katıldı. Aradaki yaş farkının sorulması üzerine ikili yaşlılarına söyleyerek aradaki farkı ortaya çıkardı. Kendisinden 40 yaş küçük olan sevgilisi ile neşeli halleri dikkat çeken Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ise sevgilisi Çamlıoğlu'ndan 1 yaş büyük.

Geçtiğimiz dönemlerde İşte Benim Stilim isimli yarışma ile ekranlara gelen Melike Çamlıoğlu, Beyaz Magazin isimli programda yaşının sorulması üzerine 25 yaşında olduğunu söyledi. Erbil yaş farkıyla ilgili sorulan sorulara 'Ben hesaplamadım ne kadar var Melike?' diyerek cevap verdi.

Kızı Yasmin Erbil hatırlatıldı

Melike Çamlıoğlu ile arasındaki yaş farkını tiye alan Mehmet Ali Erbil'e sosyal medyadan bir çok tepki geldi. 26 yaşındaki kızı Yasmin Erbil'i hatırlatan kullanıcılar 'Kızından bile küçük bravo' gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdi.

Mehmet Ali Erbil bundan daha önce bir etkinliğe Çamlıoğlu ile katılmış ve 'Stilistim her şey ondan sorulur' şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.