Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk olan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, şov dünyasını eleştirdi. Erşan Kuneri dizisi ile ilgili daha önceki paylaşımları çok konuşulan Erbil, dizinin tamamen küfür üzerine kurulu olduğunu ifade ederek, 'Ben erkek halimle izleyemedim' dedi.

Erbil, konuya ilişkin'Tamamen küfürlü, sırf 10 dakika küfür dolu. Tamamıyla küfür üzerine kurulu bir film. Ben kendim erkek halimle seyredemedim. Bunu sanat olarak kabul ediyorlarsa başım üstüne. Cem Yılmaz da akıllı bir çocuk. Niye bunun arkasına sığınmayı tercih etmişler? Belki yeni bir kulvar yeni bir yol bulmak istediler. Belki Amerikan filmlerinden yola çıktılar. Türk sinemasında böyle bir örneği yok. Ben de eleştirdim bir sanatçı olarak. Konservatuvar mezunuyum. RTÜK var sonuçta. Özel televizyonlarda reklamlarda bile konuşanlar için özel denetim yapılırdı. Türkçe ve diksiyon düzgün olacaktı. Benim hiç ekranda küfür ettiğim yoktur, bunu kimse söyleyemez. Filmlerimde de böyle bir argo yok. Ben kendi çocuğumun da izlemesini istemem.' ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil ayrıca bomba bir itirafta bulundu. Çok eşlilik konusunda konuşan Erbil '''Ağlayarak uyanır sarılırdım eşime, öğleden sonra gider aldatırdım. Bu çok eşliliğin nedeni bence yedekleme duygusuydu' dedi.

İŞTE MEHMET ALİ ERBİL'İN AÇIKLAMALARI