Fikirde Birlik ve Mücadele Platformunun organizasyonunda, 150'den fazla sivil toplum kuruluşunun katılımıyla İstanbul'da 'Büyük Aile Buluşması' yapıldı. LGBT karşıtı etkinlikte konuşan Tuğçe Kazaz, dünyanın ahir zamandan geçtiğini, Müslüman için sadece ibadet etme dönemi olmadığını söyledi.

Kazaz açıklamasında ''Allah yeryüzünde bir duruma müdahale ettiyse bu mutlaka bir mükafat içindir. Allah, neden Lut kavmini yok etti? Çünkü neslin devamlılığın biteceğini bildiği için. Allah bize 'LGBT'li bireyleri siz cezalandırın' demedi. Allah 'Bunu tebliğ edin, uyarın, kınayın.' dedi.

FİLMDE LEZBİYENİ OYNADI

'Can' adlı TV filminde uyuşturucu batağına saplanmış bir kızı oynadı Tuğçe Kazaz.

Tuğçe Kazaz, Nurseli İdiz, Berke Üzrek, Zeki Alasya, Murat Akkoyunlu, Arzu Budak ve Fatih Gülnar rol aldığı filmde uyuşturucu kullanan biseksüel bir modeli canlandıran Kazaz'la, BBG yarışmasıyla ünlenen Arzu Budak'ın sevişme görüntüleri dikkat çekiyor.

Filmin tanıtımına eşi Yorgo Seitaridi ile birlikte gelen Kazaz, sevişme sahneleriyle ilgili, 'Ben de bilmiyorum hangi sahnede neyin olup bittiğini. Hep beraber göreceğiz, bence iyi bir film oldu' yorumunu yaptı. Yorgo Seitaridi'nin ise bu durumdan hoşlanmadığı gözlerden kaçmadı.