DOLAR

38,3147$% 0.03

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,6995% 0.67

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.175,66%-0,14

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.795,00%0,38

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.101,00%0,39

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3546876฿%-1.22925

Created with Highcharts 8.2.2
a

Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın yerine gelen isim belli oldu

Kahramanmaraş depremlerinde AHBAP'a çadır sattığı gündeme gelmesiyle eleştirilen Kızılay Başkanı Kerem Kınık, görevinden istifa etti. Kerem Kınık'ın yerine gelecek isim de belli oldu.

Kahramanmaraş depremlerinde AHBAP’a çadır sattığı için gündemden düşmeyen Kerem Kınık‘ın istifasının ardından yerine gelecek isim de belli oldu. Kızılay‘dan yapılan açıklamaya göre Fatma Meriç Yılmaz yerine vekalet edecek.

Kızılay’dan yapılan açıklama;

Kızılay’dan yapılan açıklamada, “Türkiye Kızılay Derneği Yönetim Kurulu 12.05.2023 tarihinde yapmış olduğu olağanüstü toplantıda oybirliği ile Olağanüstü Genel Kurul’a gitme kararı almıştır. 2016 yılından bu güne Genel Başkanlığı yürütmekte olan Dr Kerem Kınık’ın talebi ile alınan karar çerçevesinde Olağanüstü Genel Kurul’a kadar tüzük gereği 1. Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığına vekalet edecektir” denildi.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu destekçileri arasında silahlı kavga!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.