Dün akşam saatlerinde istek parçayı bilmediği için katledilen müzisyen Onur Şener cinayetine Halk TV Ana Haber Sunucusu İrfan Değirmenci tepki gösterdi. Şener'in ortaokul arkadaşı olduğunu söyleyen Değirmenci, cinayetin peşini bırakmayacağını söyledi.

Dün akşam Ankara'da bir mekanda 3 kişi, müzisyen Onur Şener'den istek şarkıda bulundu. Müzisyen Onur Şener ise şarkıyı bilmediğini söyledi. Bunun üzerine 3 kişi, mekan kapanışı müzisyene şişelerle saldırdı. Kırılan cam şişeleriyle katledilen Onur Şener için tepkiler yükseldi. Hem kamuoyu hem siyaset hem de sanat camiası tepkileri bir bir sıraladı. Öte yandan Şener'e saldıranların bürokrat olduğu ortaya çıktı.

Halk TV Ana Haber sunucusu İrfan Değirmenci de Onur Şener'in ortaokul arkadaşı olduğunu belirterek cinayetin peşini bırakmayacağını söyledi. Ayrıca İrfan Değirmenci Onur Şener'in katillerinin 3 suç kaydı olduğunu açıkladı.

Değirmenci'nin sosyal medya paylaşımları şu şekilde:

''Onur Şener ortaokul arkadaşım. Sınıfın en parlak öğrencisiydi. Basketbol oynar, gitar çalardı. İmrenirdik Ona. Katilleri sanmasın ki bu cinayet örtülür. Katlettikleri, çocukluğummuş gibi hissediyorum. Asla bu davanın peşini bırakmayacağım!''

''Şüphelilerden biri Ali Gündüz. Ankara'da Çalışma Bakanlığı'nda iş müfettişi. Diğeri Semih Soyalp, TAİ'de elektrik mühendisi, taksirli yaralama suçundan kaydı mevcut. Digeri İlker Karakaş, İstanbul'da Çalısma Bakanlığı'nda müfettiş. İkisi görevi yaptırmamaktan 3 suç kaydı var''

Ayrıca Erk Acerer de katillerin isimlerini ve daha önce hangi suçlara karıştıklarını sosyal medya hesabından tek tek açıkladı.

İşte o paylaşım