Son günlerde her yerde karşımıza çıkan bir platform olan OnlyFans özellikle içerik üretmeye başladıktan sonra kazandıkları paraları açıklayan genç kadınların paylaşımları sonrası gündeme geldi. Ancak OnlyFans birçok açıdan tartışma yaratmaya devam ediyor. Peki OnlyFans içerikleri neler? OnlyFans Türkiye'de kullanılıyor mu? OnlyFans'ı en çok aratan şehir hangisi?

2020'den itibaren özellikle yetişkin içerikleri üreten kişilerin domine ettiği bir platforma dönüşen OnlyFans'e şu an için en çok Amerika ilgi gösteriyor. Platforma gelen trafiğin %43'ü Amerika'dan. Ancak artan popülarite ile diğer ülkelerdeki kullanıcı sayıları da giderek artıyor. Türkiye'de de yaygınlaşmaya başlayan OnlyFans'te şu an için yaklaşık 1,2 milyon içerik üreticisi ve 300 milyondan fazla abone bulunuyor.

Yaş dağılımına baktığımızdaysa platformda 18-24 ve 25-34 yaş aralıklarının hakim olduğunu görüyoruz. Her iki yaş grubu da yaklaşık %30'luk oranlarla zirvede yer alıyor. Ülkemizde platformda içerik üreten kadınların genel yaş aralığına baktığımızdaysa 20-24 yaş aralığının yoğunlukta olduğu dikkat çekiyor.

Google'da OnlyFans'ı en çok aratan 5 şehir ise belli oldu. OnlyFans'ı google'da en çok Google'da aratan şehir Kırıkkale oldu.