Eyüpoğlu Mahallesi'nde iddiaya göre Suriyeli bir grup, ağız ve diş sağlığı kliniği önüne otomobil park etti. Dışarı çıkan çalışanlar, gruptan araçlarını çekmelerine istedi. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, diş teknisyeni Hamit Yıldız bıçak darbesi ile yaralandı.

SON DURUMUNUN İYİ OLMASI SEVİNDİRDİ

İhbarla gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Yıldız, tedavi altına alındı. Yıldız'ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Klinik sahiplerinin yakınları ise otomobile zarar verdi. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

'SATIRLA KOLUNU KOPARDI' İDDİALARINA VALİLİKTEN YANIT

Konuyla ilgili Valilikten yapılan açıklamada, 'Bazı sosyal medya mecralarında ve basında İlimizde Suriyeli bir sığınmacının tartıştığı bir Türk eczacının kolunu satırla vurarak kopardığına dair iddialar yer alması üzerine açıklama yapılması ihtiyacı doğmuştur.

12.09.2022 tarihinde(bugün) saat 15.00 sıralarında Şahinbey ilçesinde bir diş polikliniği önünde aynıbinada oturan kişiler arasında binanın park alanı nedeniyle tartışma yaşanmıştır. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde diş teknisyeni olan bir vatandaş, kimlikleri tespit edilen Suriye uyruklu 3 şüpheli tarafından kesici alet ile sağ el kısmından hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır. Yaralanan hemşehrimiz evde istirahat etmektedir ve Valimiz tarafından telefonla aranarak olay hakkında bilgi alınmış,İlçe Kaymakamı tarafından evinde ziyaret edilmiştir.Tedavi süreci Valiliğimiz tarafından takip edilmektedir. Adli süreç devam etmektedir' denildi.