Paylaşımları ve çıkışlarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Demet Akalın, son konserinde getirilen içkiyi beğenmeyince garsonun başından aşağı döktü. Görüntülerin kısa sürede gündem olmasıyla tepki çeken sanatçıdan ilk paylaşım geldi.

İÇKİYİ BEĞENMEDİ

Önceki akşam bir mekanda sahne alan Demet Akalın, gönderilen içkiyi beğenmeyince kadehi garsonun başından aşağı döktü. 'Resmen elma suyu vermişsin bana' diyerek bir de sitemde bulunan Akalın, daha sonra getirilen içkiyi sahnede açarak içti.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Twitter gündeminin ilk sıralarına yerleşen ve adeta linç edilen Demet Akalın, eleştirilere cevap verdi. Instagram hesabının hikaye kısmından Formula 1'deki içki dökme geleneğinden bir fotoğraf paylaşan Akalın, 'İlk sahnede ödeşeceğiz' ifadelerini kullandı.

Yaptığı paylaşımın ardından Şimdi Duyduk'a da bir açıklama daha yapan Akalın, şunları dile getirdi: 'O gecede personel şefinin kendisi 'dök dök' diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşteriler de zaten garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. Ben paraları diğer solistler gibi cebe değil, çalışanlara bırakıyorum. Ayrıca 10 senedir dökülüyor bu şekilde, şimdi mi battı birilerine?'