DOLAR

38,2869$% 0.04

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,3997% -0.73

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.055,20%-2,03

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.750,00%-1,97

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

26.919,00%-1,98

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3573731฿%2.33881

Created with Highcharts 8.2.2
a

Eren Erdem’den bomba sözler: 2023 seçimleri parti içi organize tarafından bilinçli kaybettirildi

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin parti içi ve ittifak içi aktörlerin bilinçli kurgusu sonucu Kemal Kılıçdaroğlu’na kaybettirildiğini iddia etti.

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Flash Haber TV’de “Ersoy Dede ile Bıçak Sırtı” programına konuk oldu.

Burada CHP’de gündemini koruyan Kurultay ile ilgili değerlendirmeler de yapan Eren Erdem, flaş itiraflarda bulundu.

Erdem, Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaybettiği 2023 yılındaki seçimlerle ilgili “Planlanarak kaybettirilmiştir.” dedi.

Erdem, konuyla ilgili şunları söyledi:

Cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleştirilmiştir, %48,54 alınmıştır ve bu seçimin sonuçları hâlen daha 2023 seçimi bitti, bugün 2025 Şubat’tayız değil mi? Cumhuriyet Halk Partisi hâlen daha 2023 seçimlerinin sonuçlarını değerlendirmemiştir, neden? Niçin değerlendirmemiştir? Acaba bu değerlendirmenin yapılmama sebebi nedir? Mesela ben bir örnekle bunu açıklamak isterim. İçimde ukde kalan bazı şeyleri de bu akşam söylemek istiyorum açıkçası. Kimin ne düşüneceği ile de ilgilenmiyorum. Ben hakikatlerin peşinde koşan bir adamım, kim kırılır, kim darılır, beni ilgilendirmiyor. Ama şunu çok içten söyleyeyim: Seçimden sonraki ilk parti meclis toplantısında ben kürsüye çıktım ve orada bir konuşma yaptım. Dedim ki: “Arkadaşlar, bizim seçim sonucunu değerlendirmemiz lazım. Biz bu seçimi niye kaybettik?”

“Organize edildi ve kaybettirildi”

Benim kanaatim, bu seçimi biz kaybetmedik. Bu seçim bize kaybettirildi. Bilinçli, maksatlı, organize bir şekilde, planlı, önceden kurgulanmış, tasarlanmış bir şekilde bu seçim Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na kaybettirildi. Parti içi ve ittifak içi aktörlerin ortak olduğu bir koalisyon tarafından. Bu bilinçli şekilde kurgulandı, tasarlandı, planlandı, organize edildi ve kaybettirildi.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’den gözaltına alınan TÜSİAD Başkanı Orhan Turhan için tepki: İktidar yürüyüşümüzü engelleyemeyecekler

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.