DOLAR

38,0395$% 0.45

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

41,4102% 0.2

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

3.706,47%0,12

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.051,00%-0,36

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

24.129,00%-0,35

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3215122฿%-1.41352

Created with Highcharts 8.2.2
a
  • Dijital Gaste
  • Gündem
  • Ekrem İmamoğlu’nun gözaltı süreciyle ilgili provakatif paylaşımların takip edildiği öğrenildi

Ekrem İmamoğlu’nun gözaltı süreciyle ilgili provakatif paylaşımların takip edildiği öğrenildi

İstanbul Başsavcılığı, Ekrem İmamoğlu'nun gözaltı süreciyle ilgili provokatif paylaşımlar yapanlarla ilgili soruşturma açılmadığı ancak takip edildiğini duyuruldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 99 kişi hakkında birçok suçlamayla soruşturma başlatmıştı.

Başsavcılığın başlattığı soruşturma, “suç örgütü yöneticiliği”, “suç örgütüne üye olma”, “irtikap”, “rüşvet”, “nitelikli dolandırıcılık”, “kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme” ve “ihaleye fesat karıştırma” gibi suçları kapsıyor.

Ayrıca, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve altı kişi hakkında “terör örgütüne yardım” suçlamasıyla ayrı bir soruşturma da açıldı.

Gözaltına alınanlar arasında Ekrem İmamoğlu dahil olmak üzere 87 kişi bulunuyor.

Başsavcılık yapılan paylaşımları takip ediyor

Başsavcılık, İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına dair yapılan “provokatif paylaşımlar”la ilgili olarak bu paylaşımları takip ettiklerini ancak herhangi bir soruşturma başlatmadıklarını duyurdu.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu’nun gözaltı sonrası ilk videosu

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.