DOLAR

38,0415$% 0.04

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

41,4051% -0.51

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

3.678,08%-0,64

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.019,00%0,33

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

24.004,00%0,33

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3181001฿%-0.56719

Created with Highcharts 8.2.2
a

Ekrem İmamoğlu’nun emniyetteki ifadesi başladı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 19 Mart'ta evinden gözaltına alındı. İmamoğlu'na 'yolsuzluk' ve 'terör' suçlamaları yöneltildi. İmamoğlu ile birlikte 106 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş ve toplam 88 kişi gözaltına alınmıştı. İmamoğlu'nun ifadesi Vatan Emniyet'te alınmaya başlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 2 ayrı soruşturma kapsamında aralarında Ekrem İmamoğlu, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın da bulunduğu 106 kişiye gözaltı kararı verdi.

Ekrem İmamoğlu’nun ifade işlemi başladı. İmamoğlu kaç gün gözaltında kalacak ve İBB’ye kayyum atanacak mı soruları merak konusu oldu? Saraçhane’de konuşan CHP lideri Özel’in ‘sokak çağrısıyla’ ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Bu en hafif tabiriyle sorumsuzluktur” diyerek, vatandaşlara provokasyona gelmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Adalet Bakanı Tunç ise, “Bu süreçte herkes sağduyulu olmalı; özellikle sorumluluk makamında bulunanlar, açıklamalarında daha fazla dikkat ve özen göstermelidir” dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun emniyetteki ifadesi başladı..

Ayrıntılar Gelecek..

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP, önseçim sandığını tüm vatandaşlara açıyor! Üye olmayanlar nasıl oy kullanacak?

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.