DOLAR

38,0415$% 0.04

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

41,4051% -0.51

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

3.678,08%-0,64

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.019,00%0,33

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

24.004,00%0,33

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3198904฿%-0.20212

Created with Highcharts 8.2.2
a

Ekrem İmamoğlu’ndan sert çıkış: Bu işin içinde olan herkes kirlidir!

Ekrem İmamoğlu, gözaltında olduğu sırada yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, yargıyı ve siyasileri eleştirerek halka birlik çağrısı yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gözaltında bulunduğu sırada sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, yargı mensuplarına ve siyasi yetkililere yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ı mal varlığı üzerinden eleştiren İmamoğlu; kendisinin ve ailesinin haksız yere hedef alındığını savundu.

İBB Başkanı İmamoğlu, yargı mensuplarına seslenerek, hukukun bağımsızlığını korumaları çağrısında bulundu.

AK Parti’li siyasetçilere de hitap eden İmamoğlu, yaşananların siyasi sınırları aştığını belirterek, sessiz kalmamaları gerektiğini vurguladı.

İmamoğlu’nun sosyal medyadan yayımlanan açıklaması şu şekilde:

Senin bir yüzükle çıktığın bu yolda, yurt içinde, yurt dışında hesabını zerresi için bile veremeyeceğin tonla leken varken benim üç nesildir biriktirdiğim varlığıma, işime ve emeğime göz koyuyor; namusumuza, haysiyetimize söz ediyor, evlatlarımın geleceğini gasp ediyorsun. Bütün bunları bir avuç niteliksiz insanla yapıyorsun. Bu işin içinde olan herkes kirlidir.

Ben milletime söylemiştim ve uyarmıştım. Diplomama el koyan bu akıl, sizin malınıza, namusunuza, mülkünüze çöker ve her türlü gaspı, tecavüzü yapar. Milletçe bu kötülüğün karşısında olmalıyız. Milletime çağrımdır. Millet büyüktür.

Bir çağrım da yargı mensuplarına. Yüce Türk Yargısının namuslu, ahlaklı, milletine hizmet aşkı yaşayan on binlerce savcısına, hakimine haykırıyorum. Siz ayağa kalkmalı ve bu Türk yargısını perişan eden, bizi bütün dünyaya rezil eden, itibarımızı yerle bir eden bir avuç meslektaşınıza tedbir almalısınız. Yüce Türk Yargısına güveniyorum. Sessiz kalamazsınız, kalmamalısınız.

Son olarak AK Parti’de görev yapan ve iktidar ittifakı olan tüm siyasilere sesleniyorum. Bu olaylar partilerimizi, siyasi ideallerimizi aşmıştır. Artık süreç sizin aileleriniz başta olmak üzere milletimizi ilgilendirmektedir. Sesimizi çıkarmak günü gelmiştir.

Bu topraklarda “bana dokunmayan yılan bin yaşasın” diye bir söz olmaz, olmamalı. Herkesin “bana dokunmayan yılan dahi, bu topraklarda barınamaz” diyerek sesini yükseltmesini diliyorum.

Milletimiz büyüktür. Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu yazı gönderdi: İBB Başkanı vekaleti görevine o isim getirildi

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.