DOLAR

38,1218$% 0.09

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,5700% 1.24

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.042,10%2,21

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.647,00%2,07

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

26.501,00%2,05

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3198548฿%-1.844

Created with Highcharts 8.2.2
a

Deniz Zeyrek'ten ağır sözler: Korkak adamlar! Delikanlıysa çıksın

Türkiye'de 2 Ağustos'tan beri kapalı tutulan Instagram ile ilgili tartışmalar sürüyor. Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, BTK Başkanı'na ağır sözlerde bulundu.

Türkiye’de milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram, 2 Ağustos’tan bu yana erişime kapalı. 

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından “katalog suçlara uymadığı” gerekçesiyle erişime kapatılmıştı.

Sosyal medya platformuna uygulanan bu engel hakkında yetkililerle yapılan görüşmeler sürüyor.

Konuyla ilgili tartışmalar sürerken Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Instagram’ın kapatılmasına yönelik BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu‘na ağır eleştirilerde bulundu.

Instagram’ı değil, Instagram’ın kullanıcılarının cezalandırıldığın vurgulayan Zeyrek, “Ben niye telefonuma VPN yüklemek zorunda kalayım? Ayrıca görüyorsunuz, teknoloji böyle bir şey. Sizin verdiğiniz yasağın herhangi bir anlamı yok.” dedi.

“Korkak adamlar!”

“Bu keyfi bir karardır.” diyen Zeyrek şunlar söyledi:

“BTK Başkanı’nın kendi çapı kadar bir karardır. Onun düşünce özgürlüğü çapı ne kadarsa bu karar o kadardır. Bir kişiye bu yetkiyi kullanma hakkı verirseniz o da suistimal eder. Korkak adamlar! BTK Başkanı, bir kişinin iki dudağı arasında. Cumhurbaşkanlığı sarayından bir telefon geldiğinde ‘hazır ol’da konuşan adamlar bunlar.”

“Delikanlıysa çıksın”

Sözlerini sürdüren Zeyrek, BTK Başkanı’na seslenerek, “Çocuk istismarı, Atatürk’e hakaret, terör örgütü propagandası… Instagram’ın bu katalog suçları işlemesi İletişim Başkanı’nın ‘Haniye paylaşımı’nın yayımlanmaması ya da silinmesi aynı gün mü işlendi? Delikanlıysa, yüreği varsa çıksın, doğru cevabı versin. Elini Kur’an’ın üzerine bassın.” diye konuştu.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bomba seçim anketi: Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı kim olsun?

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.