DOLAR

38,2862$% 0.04

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,3997% -0.73

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.038,40%-2,93

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.723,00%-2,37

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

26.804,00%-2,40

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3591498฿%2.73492

Created with Highcharts 8.2.2
a

DEM Parti’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşme sonrası açıklama

DEM Parti İmralı Heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından sürecin barışçıl ve demokratik bir zeminde ilerlemesi gerektiğini vurgulayan bir açıklama yaptı.

DEM Parti İmralı Heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından yazılı bir açıklama yaptı.

Görüşmenin olumlu, yapıcı ve umut verici geçtiği belirtilirken, demokratik ve çatışmasız bir dönemin önemi vurgulandı.

Açıklamada, barış ve demokratik toplum çağrısını güçlendirmek için çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.

DEM Parti, sürece katkı sunan tüm kesimlere teşekkür etti.

DEM Parti İmralı Heyeti’nin yaptığı açıklamada şu cümleler kullanıldı:

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve heyetiyle yaptığımız görüşme, son derece olumlu, yapıcı, verimli ve geleceğe dair umut verici bir atmosferde gerçekleşti.

Süreçte gelinen noktanın önemi teyit edildi ve karşılıklı olarak bundan sonraki aşamalar değerlendirildi. Şiddet ve çatışmanın olmadığı, demokratik ve siyasal alanın güçleneceği bir dönemin ülkemiz, yurttaşlarımız ve bölgemiz için hayati önemde olduğu ifade edildi.

Heyetimiz ve partimiz önümüzdeki süreçte daha da güçlü bir irade ve özenle Barış ve Demokratik Toplum Çağrısı’nı hayata geçirmek için çalışmalarına devam edecektir. Bugün gelinen nokta itibarıyla, dünden daha umutlu olduğumuzu bütün ülkemizin bilgisine sunmakta onur duyuyoruz.

Bugüne kadar sürece gerek önerileriyle gerek uyarılarıyla gerekse de eleştiriyle güç katan bütün siyasal partilere ve toplumsal kesimlere şükranlarımızı bildiriyoruz.

resim 2025 04 10 174349155

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Protestolar sonrası tutuklanan 102 gence tahliye kararı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.