Brezilyalı vücut geliştirici Valdir Segato, daha büyük kaslara sahip olabilmek için felç ve enfeksiyon riski taşıyan ve potansiyel olarak ölümcül kabul edilen enjeksiyonlardan kullanıyordu.

Segato daha önceki röportajlarında vücudunun ilham kaynağının Arnold Schwarzenegger ve kurgusal karakter Hulk olduğunu söylemişti. 'Bana her zaman Hulk, Schwarzenegger ve He-Man diyorlar ve bu hoşuma gidiyor. Pazılarımı ikiye katladım ama yine de daha büyük olmak istiyorum.'

6 YIL ÖNCE UYARILMIŞTI

Sao Paulo yerlisi olan Valdir, eğer enjeksiyonlara devam ederse sinir hasarı, uzuv kaybı ya da vücut şeklinin bozulması gibi sorunlarla karşı karşıya kalabileceği konusunda altı yıl önce doktorlar tarafından uyarılmıştı. Ancak enjeksiyonlara devam eden Valdir, vücudunun dönüşüm sürecini de sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı.

KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Valdir'in ailesi, yerel medyaya yaptığı açıklamada, vücut geliştiricinin öldüğü gün nefes darlığı sorunu yaşadığını söyledi. Ailesinin evinin arkasında yer alan kendi evinden emekleyerek çıktığını söyleyen aile üyeleri, 'Saat aşağı yukarı sabahın altısıydı. Arka evden emekleyerek ön tarafa geldi. Sonra annemin camını çaldı, 'Bana yardım et, bana yardım et çünkü ölüyorum' dedi' açıklamasını yaptı.

Valdir, hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak kalp krizinden hayatını kaybetti. TikTok yıldızı eskiden sıska bir gençti, ancak spora başladıktan sonra kimyasal enjeksiyona bağımlı hale geldi.