DOLAR

36,7030$% 0.02

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

40,2275% 0

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

3.575,26%-0,12

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

5.865,00%-0,15

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

23.389,00%-0,17

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3039735฿%-0.68288

Created with Highcharts 8.2.2
a
  • Dijital Gaste
  • Gündem
  • Cübbeli Ahmet’ten Ramazan Kurtoğlu’na sert tepki: “İftira atmak yalnızca sana yakışır”

Cübbeli Ahmet’ten Ramazan Kurtoğlu’na sert tepki: “İftira atmak yalnızca sana yakışır”

Cübbeli Ahmet, 16 Mart akşamı Haber Global kanalındaki “Müzâkere” programında yaptığı açıklamalarla gündem olan Ramazan Kurtoğlu’na tepki gösterdi.

Ramazan Kurtoğlu katıldığı yayında, Gazze şehidi Yahya Sinvar hakkında “Yahûdî asıllıdır ve İsmail Haniye’yi de o öldürmüştür” şeklinde açıklamalar yapmıştı. Cübbeli Ahmet, Kurtoğlu’nun bu ifadelerini şiddetle reddetti ve açıklama yaptı:

“Ramazan Kurtoğlu’nun 16 Mart akşamı katıldığı Haber Global kanalındaki ‘Müzâkere’ programında yaptığı konuşmasında Gazze şehidi Yahya Sinvar hakkında söylediği: ‘Yahûdî asıllıdır ve İsmail Haniye’yi de o öldürmüştür’ şeklindeki hezeyânını şiddetle ve büyük bir tepkiyle reddediyorum.

Siyonistlerin zindanlarında 23 sene çile çekerek hapis yatmış ve elinde tesbîh, yanında ‘Ezkâr’ kitabı bulunduğu halde Yahûdîler tarafından şehîd edilmiş, salih bir insana ‘Yahûdî kökenli’ diye iftirâ atmak ancak Muhyiddîn İbnü Arabî ve Mevlânâ Celâlüddîn-i Rûmî gibi büyüklere iftira atan Ramazan Kurtoğlu gibilere yakışırdı, o da kendine yakışanı yapmış.”

Kurtoğlu’na karşı tepkisini sert bir dille ifade eden Cübbeli Ahmet, eleştirilerine “Güya akademisyen olan hurâfeler yumağı haline gelmiş bu kişi Hazret-i Mevlânâ’ya Kabalacı ve ilimlerini Tevrat kabalasından almış diye iftirâ ve İbnü Arabî Hazretleri’mize: ‘Milletin dînini îmanını kemiren’ diye hakâret etme sefâletine düşmüş biridir.

Hamas’ı PKK gibi terör örgütleriyle eş tutan bir kimsenin İslam dâvâsından, Siyonist belâsından ve cihâd şuurundan haberdâr olduğunu ancak ahmaklar varsayabilir. Onun bu türden konuşmalarına şaşılmaz velakin hâlâ bu gibi hayâlî yorumculara ekranlarında yer verenlere şaşılır!” şeklinde devam etti.

GmQHBDZXkAAA Bi

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakan Yılmaz Tunç’tan ‘İmralı ve genel af’ açıklaması

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.