Balenciaga'nın 32 bin TL'lik renk renk çöp poşeti görünümde çantalar ürettiği öğrenildi. Çantanın fiyatını duyan ise şoke oluyor. Gelmiş geçmiş en pahalı çöp poşeti olabilir. Çöp poşetinin fiyatının 32 bin TL olduğu öğrenildi.

Markanın kreatif direktörü Demna Gvasalia olduğu açıklandı. Gvasalia'nın çöp poşetinden tasarlanan çanta için 'Dünyanın en pahalı çöp poşetini yapma fırsatını kaçıramazdım, çünkü kim moda skandalını sevmez ki?' dedi.

İŞTE 32 BİN TL'LİK O ÇÖP POŞETİ

Öte yandan Paris Moda Haftası kapsamında moda devi Balenciaga dikkat çeken büyük bir defileye ve şova imza atmıştı. Yıldız isimler markanın yeni sezon parçalarıyla defilede yürüdü.

Bu isimlerden en dikkat çeken ikili ise Nicole Kidman ve Kim Kardashian oldu.

Kidman podyumda, markanın yeni sezonundan parlak gri tek omuzlu, uzun elbise ve siyah eldivenleriyle dikkatleri üzerine çekerken, Kardashian yakası açık siyah dar bir elbiseyle podyumda ön plandaydı.

DEFİLENİN EN İLGİNÇ ELBİSESİ

Balenciaga'nın yeni sezon defilesinde 90'lı yılların en ünlü süper modellerinden biri olan Naomi Campbell de podyumdaydı. Campbell (52), defilenin en dikkat çeken isimlerinden olmayı başardı. Ünlü model, oldukça kabarık, siyah ve alışılmışın dışında tasarlanan bir elbiseyle defilede en öne çıkan isimlerden biri oldu.