DOLAR

38,2618$% 0.11

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,7607% -0.74

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.166,80%-1,00

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.896,00%-0,24

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.499,00%-0,24

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3495632฿%5.24637

Created with Highcharts 8.2.2
a

Barış Pehlivan cezaevinden ilk mesajını gönderdi: "Yola devam…"

5. kez cezaevine giren ve itirazı kabul edilmezse 8 ay ceza alan gazeteci Barış Pehlivan, yurttaşlara ilk mesajını gönderdi. Gazeteci arkadaşı Barış Terkoğlu ile görüşen Pehlivan, "Yola devam." dedi.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, yazdığı bir yazı nedeniyle hakkında açılan dava neticesinde 8 ay ceza almış ve 5’inci kez cezaevine girmişti.

Cumhuriyet gazetesinin bir diğer yazarı Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan ile görüştüğünü bildiren bir yazı paylaştı.

Barış Terkoğlu, Twitter’dan şu ifadeleri kullandı:

“Barış’la ilk telefon görüşmemizi yaptık. Bütün dostlarına selam iletti. Morali iyi. Kendinden çok, memleket için üzülüyor. Daha önce de olduğu gibi, güçlenerek çıkacağından emin. Gazeteciliği sürdürmenin imkanlarını hazırlıyor. ‘Yola devam.’ diye bitirdi. Öyleyse yola devam…”

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DİSİDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Biroğlu: Günlüğü 2 bin liraya inşaat işçisi bulamıyoruz

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.