DOLAR

38,1137$% 0.18

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

42,0543% -0.85

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

3.709,46%-2,27

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.226,00%-0,45

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

24.826,00%-0,36

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3142907฿%-0.88035

Created with Highcharts 8.2.2
a

Bakanlığın lüks aracı iddiasına açıklama geldi

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Gençlik ve Spor Bakanlığı kartının kullanıldığı lüks otomobil yolda görüldü' iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

Kamuda tasarruf önlemleri devreye alınırken İstanbul’da çekilen bir fotoğraf karesi tartışmalara neden oldu. Rolls-Royce marka bir otomobilde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın kartının bulunduğu görüldü.

Görüntülerin basına yansıaması ardından DMM’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, iddiada adı geçen federasyonun ve aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı ile hiçbir ilgisinin bulunmadığı belirtildi. Araç kimlik kartının sahte olduğunun tespit edildiği, konuyla ilgili yasal işlemin başlatıldığı aktarılan açıklamada, Bakanlık çalışanı olmayan kişilere herhangi bir kimlik ya da araç kartı verilmesinin söz konusu olmadığı belirtildi.

‘Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’nin açıklanmasının ardından, ekonomik ömrünü tamamlamış araçların tasfiye edildiği, ihtiyaç fazlası araçların ise tasfiye edilmek ya da ihtiyacı olan kurumlara devredilmek üzere Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bildirildiği belirtilen açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında yer alan, ‘Gençlik ve Spor Bakanlığı kartının kullanıldığı lüks otomobil yolda görüldü’ iddiası doğru değildir” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meclis'te gergin anlar: Osman Gökçek'ten İmamoğlu'nun Roma gezisine tepki

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.