DOLAR

37,9854$% 0.12

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

41,7400% 0.19

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

3.775,35%3,82

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.297,00%2,78

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

25.113,00%2,78

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3117337฿%7.10589

Created with Highcharts 8.2.2
a

Ali Yerlikaya'dan 'Diyarbakır Anneleri' açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Anneleri'nin evlat nöbetlerinin 6. yılına girdiğini belirterek, bu süreçte 55 terör örgütü mensubunun teslim olduğunu açıkladı. Yerlikaya, terörle mücadelenin Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Anneleri‘nin evlat nöbetlerinin 6. yılına girmesi dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, annelerin gösterdiği sabır ve kararlılığa dikkat çeken Yerlikaya, bu nöbetler sayesinde 55 terör örgütü mensubunun ikna edilerek teslim olduğunu belirtti.

Yerlikaya, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Diyarbakır Annelerinin başlattığı evlat nöbetleri bugün 6. yılına girdi. Anneler, sabrın ve şefkatin timsalidir. Acılarını içine akıtır. Ama söz konusu olan evlâdıysa; Diyarbakır surları kadar da güçlü durur. Nöbetleriyle 6 yılda 55 terör örgütü mensubu ikna edilerek teslim oldu.”

Bakan Yerlikaya, terörle mücadelenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kararlılıkla devam edeceğini de vurguladı ve sözlerine şu şekilde devam etti:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kahraman ordumuz, kahraman güvenlik güçlerimiz, devletimizin bütün kurum ve kuruluşlarıyla beraber terörün başını eziyoruz, ezmeye de devam edeceğiz.”

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cüneyt Özdemir'den Özgür Özel'e sert eleştiri

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.