DOLAR

38,2552$% 0.34

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,8333% 0.15

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.075,24%0,33

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.682,00%0,64

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

26.646,00%0,63

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3242095฿%0.75415

Created with Highcharts 8.2.2
a
  • Dijital Gaste
  • Futbol
  • Beşiktaşlı taraftarlara deplasman yasağı: Resmî açıklama yapıldı

Beşiktaşlı taraftarlara deplasman yasağı: Resmî açıklama yapıldı

Beşiktaş, 24 Ekim'de Lyon ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçında taraftarlarının stadyuma ve kente alınmayacağını, bu kararın 2017'deki olayların tekrarlanma riskine dayanarak Lyon Valiliği tarafından onaylandığını açıkladı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi‘nde 24 Ekim’de Lyon ile oynayacağı maçta taraftarlarının stadyuma ve kente alınmayacağını açıkladı.

Lyon Valisi, maç öncesinde düzenlenen güvenlik toplantısında 2017’deki olayların tekrarlanma riskine dayanarak bu kararı onayladı.

Beşiktaş, taraftarlarının herhangi bir mağduriyet yaşamaması için bu maç için seyahat programı yapılmamasını önerdi.

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Lyon Valisi, Futbol Takımımızla Olympique Lyon arasında 24 Ekim Perşembe günü OL Stadyumu’nda oynanacak UEFA Avrupa Ligi müsabakası ile ilgili olarak, taraftarlarımızın stadyuma ve Lyon kentine alınmamasına karar vermişti.

Kulübümüzün söz konusu kararın gözden geçirilmesi için yaptığı girişimler doğrultusunda; Lyon Valiliği, Fransız Emniyeti, UEFA Güvenlik Birimi, Türkiye Futbol Federasyonu Güvenlik Koordinatörlüğü ve Türkiye NFIP’nin katılımıyla gerçekleşen güvenlik toplantısı neticesinde, 2017 yılında yaşanan ciddi olayların tekrar etme ihtimali ve yüksek güvenlik riski nedeniyle Lyon Valiliği’nin aldığı karar kesin olarak onandı.

Olympique Lyon – Beşiktaş müsabakasında taraftarlarımızın deplasman tribününde yer alamayacağını belirtir, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına söz konusu maç için seyahat programı yapılmaması hususunu taraftarlarımızın bilgisine sunarız.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Riva'da kritik görüşme: TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkanlarla

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.