DOLAR

38,1990$% 0.25

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

44,0238% 1.17

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.188,56%2,75

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.893,00%2,73

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.489,00%2,74

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3368826฿%4.95971

Created with Highcharts 8.2.2
a
  • Dijital Gaste
  • Gündem
  • Canını Suriyelilerden zor kurtaran Türk şoför: Bu hale getirenler utansın

Canını Suriyelilerden zor kurtaran Türk şoför: Bu hale getirenler utansın

Türkiye'nin Suriye'de Fırat Kalkanı operasyonu bölgesindeki el-Bab, Azez ve el-Rai yerleşim yerlerinde Türkiye karşıtı gösteriler başladığı iddia edildi. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, bu bölgede Türkiye'den gelen TIR'lara saldırdılar Türk bayrağını parçaladılar.

Kayseri’deki Suriyeli sığınmacının kız çocuğunu istismar etmesi olayının ardından Suriye’den ardı ardına Türk tırlarının yakıldıklarına ait görüntüler gelmeye devam ediyor.

Türk vatandaşların ise Türk tır şoförlerine yaşatılanlara verdikleri tepkiler çığ gibi büyüyor.

Suriyeliler önlerine çıkan Türk plakalı tırları ateşe vermeye başladı. Türk şoförler ise araçlarını kaybettikleri gibi saldırılardan canlarını zor kurtarıyor.

En son tırı ataşe verilen bir Türk şoförün yaşadığı korku ise yürekleri yaktı. Ekmek parası için çalışan şoförün yakası paçası dağılmış halini gören vatandaşlar ise sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Video kısa zamanda viral oldu. Çok sayıda vatandaş Suriyeli sığınmacıların Türkiye’den gönderilmesini isteyen yorumlar yağdırdı.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakan Yılmaz Tunç: Türk bayrağına saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.