Van'da AK Parti kaç oy aldı? Van 2024 Yerel Seçim Sonuçları Van'da seçimleri kim kazandı? Van'da AK Parti kaç oy aldı? Van 2024 Yerel Seçim Sonuçları Van'da seçimleri kim kazandı?

Türkiye yerel seçimlere kilitlendi. 31 Mart (Bugün) Türkiye'de yapılacak yerel seçimler için vatandaşlar sandık başına giderek oy kullandı. Oy kullanma işlemi tamamlandıktan sonra başlayacak olan oy sayımı süreci, seçim sonuçlarının netleşmesini sağlayacak. Peki 2024 Adıyaman seçimlerini hangi aday kazandı? Adıyaman'da hangi parti önde? Adıyaman'ın Belediye Başkanı Kim Oldu?

Oy sayımının devam ettiği sırada açılan sandık sayılarına göre güncellenecek olan seçim sonuçları, Adıyaman ili ve tüm ilçelerine ait seçim sonuçları, hangi partiye ne kadar oy çıktığını ayrıntılı bir şekilde Dijitalgaste.com'da olacak. 

İşte 2024 Adıyaman Yerel Seçim Sonuçları;

AK Parti Adıyaman Adayı Ziya Polat:

CHP Adıyaman Adayı Abdurrahman Tutdere:

İYİ Parti Adıyaman Adayı İz Yücedağ:

2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP BU EKRANDA.. TIKLA SEÇİM SONUÇLARINI ÖĞREN..


2024 Seçime Katılan Siyasi Partiler 

Adalet Birlik Partisi, Adalet Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Anadolu Birliği Partisi, Anavatan Partisi, Aydınlık Demokrasi Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Büyük Türkiye Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Parti, Emek Partisi, Gelecek Partisi, Genç Parti, Güç Birliği Partisi, Hak ve Özgürlükler Partisi, Halkın Kurtuluş Partisi, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi, Hür Dava Partisi, İYİ Parti, Memleket Partisi, Millet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Milli Yol Partisi, Saadet Partisi, Sol Parti, Türkiye İşçi Partisi, Türkiye Komünist Hareketi, Türkiye Komünist Partisi, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Yenilik Partisi, Yeni Türkiye Partisi ile Zafer Partisi seçime katılıyor.

Editör: Aliye Tulum