Genel

2023 Kurban Bayramı mesajları ve sözleri: En güzel, Hadisli, Ayetli, Resimli Kurban Bayramı mesajları!

Kurban Bayramı'nız kutlu olsun. Sizler için Kurban Bayramı'nda sevdiklerinizi mutlu etmek için en güzel, resimli, dualı, hadisli mesajlarını araştırdık. En güzel Kurban Bayramı mesajları neler? Resimli Kurban Bayramı mesajları? Hadisli Kurban Bayramı mesajları? Dualı Kurban Bayramı mesajları? İşte detaylar...

Abone Ol

Kurban Bayramı'na kısa bir süre kaldı. Milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı'nın gelmesini bekliyor. Kurban Bayramı için duaların edileceği, büyük küçük herkesin birbirine güzel mesajları atacağı biz yazı derledik. Dört gün süren Kurban Bayramı'nda sizler için sevdiklerinize göndereceğiniz en güzel, resimli, hadisli, dualı, kısa-uzun ve en sevilen mesajları araştırdık. En sevilen Kurban Bayramı mesajları için Dijitalgaste.com 'u ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

En güzel Kurban Bayramı mesajları neler? Resimli Kurban Bayramı Mesajları neler? En çok kullanılan Kurban Bayramı mesajlarını sizler için araştırdık. İşte detaylar...

EN GÜZEL KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

*Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah”a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

* Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoş geldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

* Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarız..

*Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle…

* “Şu 3 şeyden uzak dur; kul hakkı yemekten, sana ihyacı olana sırtını dönmekten ve birine kötülük etmekten… Tüm Müslüman aleminin bu mübarek günde duaları kabul günahları affolsun. Bayramınız mübarek olsun…”

* “Bil ki sevmeyi bilmeyen huzuru da bulamaz. Bu bayram evinizden sevgi ve huzur eksik olmasın” İyi bayramlar…

*Bayramın sizin, milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluğa vesile olmasını temenni ederim

*Kurban Bayramnın miletimize, İslam alemine ve hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını dilerim

*Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize ve bütün milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum.

*Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım

*Kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyorum

*“Dilden gelen gönüldense, dokunur başka gönüllere… En içten dileklerimle bayramını kutlar, bu bayramın hayırlara vesile olmasını dilerim”

* “Ne mesafeler, ne imkansızlıklar bayramın coşkusuna gem vuramaz. Gönüller bir oldukça mesafeler kısalır, imkan kapıları sonuna kadar açılır. Kurban Bayramınız kutlu olsun”

* “Ne şanslıymışımız, dostlarla olduğumuz günlerde. Bir kez daha öğrendik sağlık en büyük şükür sebebiymiş. Dilerim son olsun… İyi bayramlar.

* “Bayramın dili yok. Olsaydı insanoğluna ‘barışın, affedin ve sevin' derdi. Siz bu sessiz çağrıya kulak verin. Bayramınız kutlu olsun…”

* “Hafif bir rüzgar dalgalandırır denizi… Bir güzel söz de güzelleştirir insanları… Yüzünden gülümseme, evinden bereket eksik olmasın. Bayramın mübarek olsun”

* “Hüznünü bir kenara bırak, bugün bayram.. Sevincin daim, huzurun yerinde olsun.. İyi bayramlar”