Gündem

2014 yılındaki Hafize Gaye Erkan paylaşımı olay oldu! 'Kendisi bir gün bu ülkede Bakanlık yapacaktır'

Alarko Holding'in ortaklarından iş insanı Leyla Alaton'un 2014 yılında Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkında yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

Abone Ol

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Erkan hakkında 2014 yılında yapılan bir paylaşım ise sosyal medyada viral oldu.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in isteği üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Hafize Gaye Erkan'ın Merkez Bankası başkanı olması çok konuşulmuştu. Üzerinden zaman geçmesine rağmen hem geçmişi hem de verdiği kararlarla çok konuşulan Hafize Gaye Erkan hakkında yıllar önce yapılan bir paylaşım yeniden gündem oldu.

Alarko Holding'in ortaklarından iş insanı Leyla Alaton'un 2014 yılında yaptığı bir paylaşım ortaya çıktı. Alaton paylaşımında "Adını not alalım rica. Kendisi bir gün bu ülkede Bakanlık yapacaktır. Hiç şüphem yok!" ifadelerini kullandı.

Hafize Gaye Erkan şimdi o paylaşımla gündemde! Leyla Alaton 2014'te söylemiş: 'Kendisi bir gün bu ülkede Bakanlık yapacaktır'

İşte Leyla Alaton'un Hafize Gaye Erkan hakkında yaptığı o paylaşım;